MQV K6 OnSiteVisit, 11.6.24



09:00 09:15 09:30	Registration Welcome at IIS (B. Grill), 10 min K6 Intro (C. Kutter, G. Kilian), 15 min K6 PI presentations
09:40	Control electronics for superconducting technologies (IIS, EMFT, IISB, FAU), 25 + 5 min
10:10	 Flexible interconnects and packaging (EMFT, IIS), 15 + 5 min
10:30	Coffee break / Exhibition, 25 min
11:55	 Trapped atoms technologies (IIS), 15 + 5 min
11:15	Lab tour, 45 min
12:00	Lunch(IIS)
13:00	 Novel quantum processor concepts (WSI), 10 + 5 min
13:20	 Fabrication, characterization and process control of qubit structures (EMFT, TUM-CIT, IISB, WSI), 35 + 15 min
14:10	 3D integration technologies (EMFT, IISB), 15 + 5 min
14:25	Coffee break / Exhibition, 20 min
14:45	Summary (Lessons Learned and Next Steps), (C. Kutter, G. Kilian), 15 min
15:00	MQV GS intem, 40 min
	K6 intern, 40 min
15:40	Feedback Session (Q&A), (MQV GS, K6), 60 min
16:40	Closing (C. Kutter, G. Kilian), 5 min
16:45	End
17:00	IIS Research Cinema (Optional) New projecton technologies (4K laser projector and 3D sound performance), 45 min

K6: Scalable Hardware and Systems Engineering (SHARE)